mesin ZJ1800 Slitting - Cina Shijiazhuang Teneng

mesin ZJ1800 Slitting

Pondok Description:

Gawe bareng Prosés: Ngecas-uncoiling-mencét jeung guiding-ciwit jeung pre-leveling -guillotine geser-guiding-slitting-besi tua pungkal-pre-misahkeun-damping mencet-misahkeun-recoiling-manual baling-discharging. Fungsi SLITTING garis garis Ieu panawaran pikeun rupa-rupa piring baja slitting, recoiling. Ieu dipaké pikeun uncoiling badag coil plat kendang, sarta slitting kana umpty strips sakumaha lebar diperlukeun, teras ka recoiling na paking kana sakabeh bale tina plat pesawat pikeun prosedur saterusna tiis-bendin ...


  • FOB Harga: US $ 80000-100000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 5-7 susunan
  • Port: port Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prosés Gawe:

    Ngecas-uncoiling-mencét jeung guiding-ciwit jeung pre-leveling -guillotine geser-guiding-slitting-besi tua pungkal-pre-misahkeun-damping mencet-misahkeun-recoiling-manual baling-discharging.

    Fungsi SLITTING garis

    garis Ieu panawaran pikeun rupa-rupa piring baja slitting, recoiling. Ieu dipaké pikeun uncoiling badag coil plat kendang, sarta slitting kana umpty strips sakumaha lebar diperlukeun, teras ka recoiling na paking kana sakabeh bale tina plat pesawat pikeun prosedur saterusna tiis-bending, punching, pipe welder, jsb

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !