Kelim Annealer - Cina Shijiazhuang Teneng

kelim Annealer

Pondok Description:

Aplikasi tina metoda kelim annealing promotes tingkat kualitas pipe baja. manaskeun induksi teh bagian utama pipe induksi parabot annealing baja, anu panas pipe kelim dilas na quenched mun hawa kritis, proses ieu bisa ngurangan las setrés, jeung poténsi retakan, sarta struktur séréal nutup nu dihasilkeun bisa ngajamin ngahasilkeun pasamoan pipe baja ulet sagala baku spésifikasi. Jeung kauntungan tina kelim gancang panas sectional, anu oxydation na deformasi of ste ...


  • FOB Harga: US $ 80000-100000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 5-7 susunan
  • Port: port Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aplikasi tina metoda kelim annealing promotes tingkat kualitas pipe baja. manaskeun induksi teh bagian utama pipe induksi parabot annealing baja, anu panas pipe kelim dilas na quenched mun hawa kritis, proses ieu bisa ngurangan las setrés, jeung poténsi retakan, sarta struktur séréal nutup nu dihasilkeun bisa ngajamin ngahasilkeun pasamoan pipe baja ulet sagala baku spésifikasi. Jeung kauntungan tina kelim gancang panas sectional, anu oxydation na deformasi pipa baja bisa dijieun minimum, sarta diathermancy tepat sangkan séréal nutup di kelim aréa conformity kalayan bahan indungna na.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !