Hidrolik ganda-congcot uncoiler - Cina Shijiazhuang Teneng

Hidrolik ganda-congcot uncoiler

Pondok Description:

Hidrolik ganda-congcot uncoiler kalawan seler na coil mobil Double-congcot clamping hidrolik kalawan seler. Seler mibanda roller tekanan, drived ku motor. congcot Uncoiler bisa nahan coil strip dina fungsi tina tank minyak. Mangka roller tekanan handap dipencet coil baja, congcot puteran, anu LIPI diangkat tur umbar di coil baja ayun. Lamun kapala coil nu diputer ka tempat LIPI, LIPI tiasa sekop na level coil kana.  


  • FOB Harga: US $ 80000-100000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 5-7 susunan
  • Port: port Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Hidrolik ganda-congcot uncoiler kalawan seler na coil mobil

    Ganda-congcot clamping hidrolik kalawan seler. Seler mibanda roller tekanan, drived ku motor. Uncoiler congcot bisa nahan coil strip dina fungsi tina tank minyak. Mangka roller tekanan handap dipencet coil baja, congcot puteran, anu LIPI diangkat tur umbar di coil baja ayun. Lamun kapala coil nu diputer ka tempat LIPI, LIPI tiasa sekop na level coil kana.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !