mesin packing pasagi & sagi opat pipe HGF200 karbon baja ti Teneng - Cina Shijiazhuang Teneng

mesin packing pasagi & sagi opat pipe HGF200 karbon baja ti Teneng

Pondok Description:

Ringkes Perkenalan mesin ieu dipaké pikeun tumpukan jeung pak teh rengse produk on garis produksi pipe. Tanpa operasi manual, mesin dijalankeun sacara otomatis, éta ningkat efisiensi produksi pisan. Ieu eliminates noise, karuksakan, jeung kaamanan disumputkeun bahaya knocking, sarta ngaronjatkeun kualitas produk sarta lowers handap biaya produksi. Minuhan kedah domestik dina automation tina garis produksi pipe, urang nyerep titik kuat sahiji alat peuntas laut sarta ngamekarkeun eta INNOVA ...


  • FOB Harga: US $ 80000-100000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 5-7 susunan
  • Port: port Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Perkenalan ringkes

    mesin geus dipaké pikeun tumpukan jeung pak teh rengse produk on garis produksi pipe. Tanpa operasi manual, mesin dijalankeun sacara otomatis, éta ningkat efisiensi produksi pisan. Ieu eliminates noise, karuksakan, jeung kaamanan disumputkeun bahaya knocking, sarta ngaronjatkeun kualitas produk sarta lowers handap biaya produksi.

    Minuhan kedah domestik dina automation tina garis produksi pipe, urang nyerep titik kuat sahiji alat peuntas laut sarta ngamekarkeun eta inovatif. mesin boga ciri tina téhnologi canggih, reliabiliti aman tinggi, struktur ci sarta lumrah, prosés dewasa, sarta pangropéa operasi merenah. Dibandingkeun jeung mesin luar negeri, kinerja mun harga babandingan mesin kami leuwih luhur.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !