HG127 karbon baja ERW pipe Nyieun mesin - Cina Shijiazhuang Teneng

HG127 karbon baja ERW pipe Nyieun mesin

Pondok Description:

a) Steel pipe spésifikasi 1. Babak pipe diaméterna: Φ50 -


jéntré produk

Tags produk

a) Steel pipe spésifikasi

1. diaméterna pipe Babak: Φ50 -


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !