pabrik

cd16997432-
jalur keur ngahasilkeun barang

Kusabab ngadegna teh, parusahaan Teneng boga ratusan supply garis produksi pikeun konsumén, urang boga kabeungharan pangalaman teknis. Dina hidayah para ahli doméstik jeung profesor, Teneng lagu oyagna téhnologi canggih asing, nyerep, kreatif sarta ngamekarkeun tiis fléksibel ngabentuk téknologi. alat-alat Teneng urang dipake dina pipe API, otomotif, pipe konstruksi, pipe jati, manufaktur wadahna, panels pager, alat-alat olahraga jeung saterusna.

cd16997433-
OEM / ODM

kakuatan teknis kuat sarta sistem layanan sampurna nyaeta cornerstone Teneng urang.

Teneng gaduh 15 insinyur rarancang jeung 80 komisi insinyur, sakabéh éta mibanda leuwih ti 15 taun pangalaman dina industri ngagiling tube. staf Teneng urang sok leumpang di ujung ngarah tina téhnologi, nyukcruk kamajuan panganyarna dina téhnologi ngagiling tube, jero kana pasaran jeung parobahan tina perlu customer urang, sangkan inovasi dina téhnologi canggih dipaké dina produk.

cd16997438-

R & D

kakuatan teknis kuat sarta sistem layanan sampurna nyaeta cornerstone Teneng urang.

Teneng gaduh 15 insinyur rarancang jeung 80 komisi insinyur, sakabéh éta mibanda leuwih ti 15 taun pangalaman dina industri ngagiling tube. staf Teneng urang sok leumpang di ujung ngarah tina téhnologi, nyukcruk kamajuan panganyarna dina téhnologi ngagiling tube, jero kana pasaran jeung parobahan tina perlu customer urang, sangkan inovasi dina téhnologi canggih dipaké dina produk.



  • Alamat:. Xiushui Mansion 1108, No.363 Zhonghua North Street, Xinhua Dist, Shijiazhuang, Cina.
  • Email: sales@tenengchina.com
  • Fax: 86-311-87763506
  • WhatsApp: 86-139-3381 8089

Panalungtikan Pikeun Pricelist