Mungkas Nyanghareupan & Mesin Chamfering - Cina Shijiazhuang Teneng

Mungkas Nyanghareupan & Mesin Chamfering

Pondok Description:

alat-alat nu dipaké dina garis produksi pipe frékuénsi luhur. Hal ieu dipaké pikeun nyanghareupan tur chamfering tungtung pipe nu. Ieu adopts mékanis jeung servo-drive, ku kadali listrik, parantosan otomatis tina tungtung-panggilingan chamfering baja hampang prosés sakabéh prosés. Struktur mesin ngagunakeun layanan ganda tipe datar. Ieu diwangun ku: sirah kakuatan, sirah kakuatan alat dahar, alat clamping, stepper jeung alat mindahkeun, nyorong-pronged alat listrik jeung alat kontrol. Formulir: d ...


  • FOB Harga: US $ 80000-100000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Suplai Kamampuhan: 5-7 susunan
  • Port: port Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    alat-alat nu dipaké dina garis produksi pipe frékuénsi luhur. Hal ieu dipaké pikeun nyanghareupan tur chamfering tungtung pipe nu. Ieu adopts mékanis jeung servo-drive, ku kadali listrik, parantosan otomatis tina tungtung-panggilingan chamfering baja hampang prosés sakabéh prosés. Struktur mesin ngagunakeun layanan ganda tipe datar.

    Ieu diwangun ku: sirah kakuatan, sirah kakuatan alat dahar, alat clamping, stepper jeung alat mindahkeun, nyorong-pronged alat listrik jeung alat kontrol.

    Formulir: ganda jasa & gaya chamfering. Kapala kakuatan anu dibereskeun.

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !