Tentang Kami

cd16997340-
cd17099865-
cd17099867-
cd17099869-

Shijiazhuang Teneng Eléktro & Mechanical Equipment Co., Ltd

Shijiazhuang Teneng Eléktro & Mechanical Equipment Co., Ltd. téh produsén profésional tina garis produksi pipe baja nu dilas, roll tiis ngabentuk garis, slitting garis, motong-to-panjangna jalur sarta alat-alat bantu nu patali. parusahaan Teneng teh perusahaan modern nu sanggup panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung penjualan. Teneng mangrupakeun anggota déwan Cina Roll Ngabentuk Association, hiji anggota presiden Hebei Steel pipah Association Trade.

mesin Teneng anu paling éféktif tube alat manufaktur sadia di dunya. Di Cina, di pamaké well-dipikawanoh téh Hebei Jingye Grup, SANY Grup, Cina Shipbuilding Industri Corporation, Chongqing Changzheng beurat Industri Co., Ltd jsb

mesin Teneng anu bisa dipake di loba nagara séjén di sagigireun Cina, kayaning

Amérika, Portugal, banten, Brazil, Paraguay, Rusia, Ukraina, Jepang, Arab Saudi, Sudan, Uzbékistan, Kazakhstan, Vietnam, India, jeung saterusna. Teneng narima praises universal ti konsumén urang di sakuliah dunya ku produk kualitasna alus sarta jasa saatos-diobral sampurna.

paménta customer is gaya nyetir pembangunan téhnologis, kakuatan parusahaan kuat teh rojongan ti Ngaronjatkeun tina téhnologi nu. Teneng parusahaan bakal cooperate kalawan pabrik domestik jeung luar nagri pikeun nyadiakeun parabot kualitas luhur, téhnologi profésional, layanan sampurna pikeun konsumén.

Rincian parusahaan

12

Pasar utama

Amérika Kidul

Asia wétan

Asia Tenggara

Aprika

22

Jenis usaha

pabrik

nu ngekspor

Trading Company

jelema nu ngajual

333

Merek : Teneng

No karyawan : 150 ~ 200

Taun Didirikeun : 2009

Ékspor PC : 90% - 100%

Sajarah parusahaan

Garapan proyék:

Kusabab ngadegna teh, parusahaan Teneng boga ratusan supply garis produksi pikeun konsumén, urang boga kabeungharan pangalaman teknis. Dina hidayah para ahli doméstik jeung profesor, Teneng lagu oyagna téhnologi canggih asing, nyerep, kreatif sarta ngamekarkeun tiis fléksibel ngabentuk téknologi. alat-alat Teneng urang dipake dina pipe API, otomotif, pipe konstruksi, pipe jati, manufaktur wadahna, panels pager, alat-alat olahraga jeung saterusna.

Service parusahaan

Power Produksi & System Service :

parusahaan Teneng gaduh jutaan méter pasagi pabrik, sarta ogé mibanda sistem koordinasi kuat jeung welder jeung kapang pabrik. bagian baku parabot dipilih produk perusahaan well-dipikawanoh, kinerja produk ditingkatkeun jeung kahirupan jasa. Ti processing komponén mun assembly mesin, urang nyieun cék pisan tingkat, sarta mawa kana sistem tanggung jawab produksi. Saatos layanan pribadi anu latihan ti prakna, dina aktipitas parabot commissioning salila sababaraha taun, pikeun ngajawab sagala rupa masalah dina praktekna produksi, instalasi parabot hidayah tur pagawe latihan pikeun para nasabah.

Tim parusahaan

kakuatan teknis kuat sarta sistem layanan sampurna nyaeta cornerstone Teneng urang.

Teneng gaduh 15 insinyur rarancang jeung 80 komisi insinyur, sakabéh éta mibanda leuwih ti 15 taun pangalaman dina industri ngagiling tube. staf Teneng urang sok leumpang di ujung ngarah tina téhnologi, nyukcruk kamajuan panganyarna dina téhnologi ngagiling tube, jero kana pasaran jeung parobahan tina perlu customer urang, sangkan inovasi dina téhnologi canggih dipaké dina produk.



WhatsApp Online Chat !