• saw.3
  • mill2
  • lon
  • banner (1)
  • banner (2)

    Tentang Kami

    Shijiazhuang Teneng Eléktro & Mechanical Equipment Co., Ltd

    Shijiazhuang Teneng Eléktro & Mechanical Equipment Co., Ltd. téh produsén profésional tina garis produksi pipe baja nu dilas, roll tiis ngabentuk garis, slitting garis, motong-to-panjangna jalur sarta alat-alat bantu nu patali. parusahaan Teneng teh perusahaan modern nu sanggup panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung penjualan. Teneng mangrupakeun anggota déwan Cina Roll Ngabentuk Association, hiji anggota presiden Hebei Steel pipah Association Trade. mesin Teneng anu paling éféktif tube alat manufaktur sadia di dunya ...
    
    WhatsApp Online Chat !