cilësi

QC Profile

Kompania Teneng kanë miliona metra katror të fabrikës, dhe gjithashtu të ketë një sistem të fortë koordinues me saldator dhe myk prodhimin. pjesë e standardeve pajisjet janë të zgjedhur produkt ndërmarrje e njohur, ecurinë e zgjeruar e produktit dhe jetën shërbimit. Nga përpunimi komponent në Asamblenë e makinës, ne kemi bërë kontrolle në të gjitha nivelet, dhe të kryejë në sistemin e përgjegjësisë të prodhimit. Pas shërbimit personale trajnimit nga praktika, të angazhuar në pajisje komisioneve për shumë vite, për të zgjidhur probleme të ndryshme në praktikën e prodhimit, instalimin e pajisjeve udhëzim dhe punonjësve të trajnimit për konsumatorët.

CertifikatatWhatsApp Online Chat !