fabrikë

cd16997432-
linjë të prodhimit

Që nga themelimi, kompania Teneng kanë furnizim qindra e linjave të prodhimit për konsumatorët, ne kemi një përvojë të çmuar teknike. Nën drejtimin e ekspertëve vendas dhe të profesorëve, Teneng të ndjekur lëvizjet e teknologjisë së përparuar të huaj, thithjen, krijues dhe zhvillimin e ftohtë fleksibël formimin e teknologjive. pajisje Teneng e përdorura në tub API, automotive, tub ndërtimit, tub mobiljeve, prodhimit enë, panele gardh, pajisje sportive dhe kështu me radhë.

cd16997433-
OEM / ODM

forca e fortë teknike dhe sistemi i përsosur të shërbimit është themeli Teneng së.

Teneng kemi 15 inxhinierë të projektimit dhe 80 inxhinier komisionit, të gjithë ata kanë më shumë se 15 vjet eksperiencë në industrinë e mulli tub. Stafi Teneng është gjithmonë duke ecur në buzë kryesor i teknologjisë, ndjekja e zhvillimet e fundit në teknologji mulli tub, brenda në treg dhe ndryshimet e nevojës së klientit, të bëjë risi në teknologji të përparuar e përdorur në produktet e.

cd16997438-

R & D

forca e fortë teknike dhe sistemi i përsosur të shërbimit është themeli Teneng së.

Teneng kemi 15 inxhinierë të projektimit dhe 80 inxhinier komisionit, të gjithë ata kanë më shumë se 15 vjet eksperiencë në industrinë e mulli tub. Stafi Teneng është gjithmonë duke ecur në buzë kryesor i teknologjisë, ndjekja e zhvillimet e fundit në teknologji mulli tub, brenda në treg dhe ndryshimet e nevojës së klientit, të bëjë risi në teknologji të përparuar e përdorur në produktet e.  • Adresa:. Xiushui Mansion 1108, No.363 Zhonghua North Street, Xinhua District, Shijiazhuang, China.
  • Email: sales@tenengchina.com
  • Fax: 86-311-87763506
  • WhatsApp: 86-139-3381 8089

Hetim Për çmimore