Квалитет

КК профил

Teneng компанија има милиони квадратни метри на фабриката, а исто така има силен систем за координација со заварувач и мувла производство на. стандардна опрема делови се избрани добро познат претпријатие производ, подобрување на ефикасноста на производот и услугата живот. Од компонентата за обработка на собранието машина, ние се направи проверки на сите нивоа, и го носат на системот на производство на одговорност. По службата лични тренираат од практиката, се занимава со пуштање опрема за многу години, да решаваат различни проблеми во производна пракса, инсталација насоки опрема и работници за обука за корисниците.

сертификатиWhatsApp Online Chat !