mesin ZJ1800 Slitting - China Shijiazhuang Teneng

mesin ZJ1800 Slitting

Short Description:

Apa Proses: Ngisi daya-uncoiling-mencet nuntun-jiwit lan wis gawe -guillotine nyukur-nuntun-slitting-kethokan nduwurke tumpukan-wis-pamisahan-pengurangan mencet-pamisahan-recoiling-manual baling-discharging. FUNCTION OF SLITTING LINE line Iki aplikasi kanggo macem-macem jinis piring baja slitting, recoiling. Iku digunakake kanggo uncoiling gedhe coil plate drum, lan slitting menyang umpty ngudani minangka jembaré dibutuhake, banjur kanggo recoiling lan packing menyang kabèh bale piring bidang prosedur sabanjure kadhemen-bendin ...


  • Potongan: US $ 80000-100000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5-7 set
  • Port: port Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Proses digunakake:

    Daya-uncoiling-mencet nuntun-jiwit lan wis gawe -guillotine nyukur-nuntun-slitting-kethokan nduwurke tumpukan-wis-pamisahan-pengurangan mencet-pamisahan-recoiling-manual baling-discharging.

    FUNCTION OF SLITTING LINE

    baris iki aplikasi kanggo macem-macem jinis piring baja slitting, recoiling. Iku digunakake kanggo uncoiling gedhe coil plate drum, lan slitting menyang umpty ngudani minangka jembaré dibutuhake, banjur kanggo recoiling lan packing menyang kabèh bale piring bidang prosedur sabanjure kadhemen-mlengkung, punching, pipe welder, etc.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !