Seam Annealer - China Shijiazhuang Teneng

seam Annealer

Short Description:

Aplikasi saka cara lapisan kang gawe kukuh promosiaken high quality steel pipe. mesin ingkang ndamel benter prabawa bagean utama saka pipe prabawa peralatan kang gawe kukuh baja, kang panas ing pipe lapisan gandheng lan sirep kanggo suhu kritis, proses iki bisa ngurangi welding kaku lan potensial crack, lan struktur pari-parian cedhak diprodhuksi bisa njamin prodhuksi patemon steel pipe tenacious kabeh standar specifications. Kanthi kauntungan saka lapisan kanthi cepet dadi panas bagean, ing oxydation lan ewah-ewahan bentuk saka ste ...


  • Potongan: US $ 80000-100000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5-7 set
  • Port: port Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Aplikasi saka cara lapisan kang gawe kukuh promosiaken high quality steel pipe. mesin ingkang ndamel benter prabawa bagean utama saka pipe prabawa peralatan kang gawe kukuh baja, kang panas ing pipe lapisan gandheng lan sirep kanggo suhu kritis, proses iki bisa ngurangi welding kaku lan potensial crack, lan struktur pari-parian cedhak diprodhuksi bisa njamin prodhuksi patemon steel pipe tenacious kabeh standar specifications. Kanthi kauntungan saka lapisan kanthi cepet dadi panas bagean, ing oxydation lan ewah-ewahan bentuk saka pipa baja bisa digawe minimal, lan diathermancy pas nggawe pari-parian cedhak ing lapisan area aturan karo materi tiyang sepah.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !