Hydraulic pindho conthong uncoiler - China Shijiazhuang Teneng

Hydraulic pindho conthong uncoiler

Short Description:

Hydraulic pindho conthong uncoiler karo peeler lan Koil mobil kaping pindho conthong clamping hydraulic karo peeler. Peeler karo roller meksa, drived dening motor. conthong Uncoiler bisa terus coil Strip ing fungsi saka tank lenga. Banjur roller meksa mudhun dipencet coil baja, ing conthong puteran, ember ngusulke lan snapping kumparan baja swing. Nalika kepala kumparan diputer menyang panggonan ember, ember bisa shovel lan tingkat saka kumparan.  


  • Potongan: US $ 80000-100000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5-7 set
  • Port: port Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Hydraulic pindho conthong uncoiler karo peeler lan Koil mobil

    Pindho conthong clamping hydraulic karo peeler. Peeler karo roller meksa, drived dening motor. Uncoiler conthong bisa terus coil Strip ing fungsi saka tank lenga. Banjur roller meksa mudhun dipencet coil baja, ing conthong puteran, ember ngusulke lan snapping kumparan baja swing. Nalika kepala kumparan diputer menyang panggonan ember, ember bisa shovel lan tingkat saka kumparan.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !