mesin packing kothak & persegi dowo pipe HGF200 petroleum saka Teneng - China Shijiazhuang Teneng

mesin packing kothak & persegi dowo pipe HGF200 petroleum saka Teneng

Short Description:

Brief Pambuka mesin digunakake kanggo tumpukan lan Pack rampung produk ing baris produksi pipe. Tanpa operasi manual, mesin nganggo otomatis, sing apik efficiency produksi kathah. Iku ngilangake gangguan, karusakan, lan safety didhelikake bebaya nuthuk, lan mbenakake kualitas produk lan ngedhunaké mudhun biaya produksi. Kanggo ketemu perlu domestik ing automation baris produksi pipe, kita nresep titik kuwat saka peralatan jaban rangkah lan berkembang dadi innova ...


  • Potongan: US $ 80000-100000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5-7 set
  • Port: port Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka Brief

    mesin digunakake kanggo tumpukan lan Pack rampung produk ing baris produksi pipe. Tanpa operasi manual, mesin nganggo otomatis, sing apik efficiency produksi kathah. Iku ngilangake gangguan, karusakan, lan safety didhelikake bebaya nuthuk, lan mbenakake kualitas produk lan ngedhunaké mudhun biaya produksi.

    Kanggo ketemu perlu domestik ing automation baris produksi pipe, kita nresep titik kuwat saka peralatan jaban rangkah lan berkembang dadi inovatif. mesin nduweni ciri advance teknologi, linuwih aman dhuwur, struktur kompak lan cukup, proses diwasa, lan pangopènan operasi trep. Dibandhingake karo mesin jaban rangkah, kinerja kanggo rega aspek saka mesin kita luwih.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !