pabrik

cd16997432-
LINE PRODUKSI

Wiwit panyiapan, perusahaan Teneng duwe atusan sumber saka garis produksi kanggo pelanggan, kita duwe kasugihan saka pengalaman technical. Bimbingan ahli Domestik lan profesor, Teneng trek obahe majeng teknologi manca, nresep, kreatif lan berkembang ing kadhemen fleksibel mbentuk teknologi. peralatan Teneng kang digunakake ing pipe API, automotive, pipe construction, pipe Furnitur, Manufaktur wadhah, Panel pager, peralatan olahraga lan ing.

cd16997433-
OEM / ODM

kekuatan technical kuwat lan sistem layanan sampurna iku cornerstone Teneng kang.

Teneng duwe 15 engineers desain lan 80 Komisi engineer, kabeh wong duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing industri pabrik tabung. Staff Teneng kang tansah lumampah ing pojok anjog teknologi, nelusuri pembangunan paling anyar ing teknologi pabrik tabung, nang menyang pasar lan owah-owahan kang perlu customer kang, nggawe inovasi ing teknologi digunakake ing produk.

cd16997438-

R & D

kekuatan technical kuwat lan sistem layanan sampurna iku cornerstone Teneng kang.

Teneng duwe 15 engineers desain lan 80 Komisi engineer, kabeh wong duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing industri pabrik tabung. Staff Teneng kang tansah lumampah ing pojok anjog teknologi, nelusuri pembangunan paling anyar ing teknologi pabrik tabung, nang menyang pasar lan owah-owahan kang perlu customer kang, nggawe inovasi ing teknologi digunakake ing produk.



  • Address:. Xiushui Mansion 1108, No.363 Zhonghua North Street, Xinhua Dist, Langkawi, China.
  • Email: sales@tenengchina.com
  • Fax: 86-311-87763506
  • Tampilan: 86-139-3381 8089

Enquiry Kanggo Pricelist