Mungkasi madhep & Machine Chamfering - China Shijiazhuang Teneng

Mungkasi madhep & Machine Chamfering

Short Description:

peralatan digunakake ing baris produksi pipe dhuwur-frekuensi. Kang digunakake kanggo madhep lan chamfering mburi pipo. Iku adopts mechanical lan tetep nglacak-drive, dening kontrol electrical, completion otomatis saka mburi-panggilingan chamfering baja entheng pangolahan kabeh proses. Struktur mesin migunakake layanan pindho jinis warata. Punika arupi: sirah daya, sirah daya piranti dipakani, piranti clamping, stepper lan piranti nransfer, push-pronged piranti electrical lan piranti kontrol. Formulir: d ...


  • Potongan: US $ 80000-100000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 set
  • Sumber Kabisan: 5-7 set
  • Port: port Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    peralatan digunakake ing baris produksi pipe dhuwur-frekuensi. Kang digunakake kanggo madhep lan chamfering mburi pipo. Iku adopts mechanical lan tetep nglacak-drive, dening kontrol electrical, completion otomatis saka mburi-panggilingan chamfering baja entheng pangolahan kabeh proses. Struktur mesin migunakake layanan pindho jinis warata.

    Punika arupi: sirah daya, sirah daya piranti dipakani, piranti clamping, stepper lan piranti nransfer, push-pronged piranti electrical lan piranti kontrol.

    Formulir: pindho layanan & gaya chamfering. Kepala daya telpon.

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !