Babagan awake dhewe

cd16997340-
cd17099865-
cd17099867-
cd17099869-

Shijiazhuang Teneng Electrical & Mechanical Equipment Co., Ltd

Shijiazhuang Teneng Electrical & Mechanical Equipment Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka produksi baris pipe baja gandheng, muter kadhemen mbentuk baris, slitting line, Cut-kanggo-dawa baris lan peralatan tambahan ing related. perusahaan Teneng punika perusahaan modern kang saged riset lan pangembangan, produksi lan dodolan. Teneng iku anggota PBB China Roll mbentuk Association, anggota presiden Hebei Steel Tube Trade Association.

mesin Teneng sing paling efektif tabung peralatan Manufaktur kasedhiya ing donya. Ing China, kedhaftar kondhang sing Hebei Jingye Group, Sany Group, China Shipbuilding Industry Corporation, Chongqing Changzheng Heavy Industry Co., Ltd etc.

mesin Teneng sing makarya ing akèh negara sanesipun China, kayata

American, Portugal, Venezuela, Brazil, Paraguay, Rusia, Ukraina, Japan, Saudi Arabia, Sudan, Uzbekistan, Kazakhstan, Vietnam, India, lan ing. Teneng ditampa masmur universal saka kita pelanggan sak donya dening produk kualitas dhuwur lan layanan sawise-sale sampurna.

Customer dikarepake punika pasukan nyopir saka pembangunan teknologi, kekuatan perusahaan kuwat dhukungan saka penataran teknologi. Teneng perusahaan bakal kerjo bareng karo manufaktur domestik lan manca kanggo sumber peralatan kualitas, teknologi profesional, sampurna layanan kanggo pelanggan.

Details Company

12

Market utama

Amérika Kidul

Asia wétan

Asia Kidul-Wétan

Afrika

22

Koleksi Business

Produsen

exporter

Trading Company

bakul

333

Brands : Teneng

No Of Karyawan : 150 ~ 200

Taun Madeg : 2009

Kaca PC : 90% - 100%

History Company

Pengalaman Project:

Wiwit panyiapan, perusahaan Teneng duwe atusan sumber saka garis produksi kanggo pelanggan, kita duwe kasugihan saka pengalaman technical. Bimbingan ahli Domestik lan profesor, Teneng trek obahe majeng teknologi manca, nresep, kreatif lan berkembang ing kadhemen fleksibel mbentuk teknologi. peralatan Teneng kang digunakake ing pipe API, automotive, pipe construction, pipe Furnitur, Manufaktur wadhah, Panel pager, peralatan olahraga lan ing.

Service Company

Power Produksi & System Service :

perusahaan Teneng duwe yuta meter saka pabrik, lan uga duwe sistem sesambungan kuwat karo welder lan jamur Pabrik. bagean standar peralatan sing kapilih produk perusahaan kondhang, kinerja produk meningkat lan urip layanan. Saka Processing komponèn kanggo patemon mesin, kita wis kir ing kabeh tingkat, lan nindakake ing sistem tanggung jawab produksi. Sawise layanan pribadi sing latihan saka laku, melu peralatan printah kanggo akèh taun, kanggo ngatasi macem-macem masalah ing laku produksi, instalasi peralatan pembinaan lan buruh latihan kanggo pelanggan.

Team Company

kekuatan technical kuwat lan sistem layanan sampurna iku cornerstone Teneng kang.

Teneng duwe 15 engineers desain lan 80 Komisi engineer, kabeh wong duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing industri pabrik tabung. Staff Teneng kang tansah lumampah ing pojok anjog teknologi, nelusuri pembangunan paling anyar ing teknologi pabrik tabung, nang menyang pasar lan owah-owahan kang perlu customer kang, nggawe inovasi ing teknologi digunakake ing produk.



WhatsApp Online Chat !