• saw.3
  • mill2
  • lon
  • banner (1)
  • banner (2)

    Babagan awake dhewe

    Shijiazhuang Teneng Electrical & Mechanical Equipment Co., Ltd

    Shijiazhuang Teneng Electrical & Mechanical Equipment Co., Ltd. punika Produsèn profesional saka produksi baris pipe baja gandheng, muter kadhemen mbentuk baris, slitting line, Cut-kanggo-dawa baris lan peralatan tambahan ing related. perusahaan Teneng punika perusahaan modern kang saged riset lan pangembangan, produksi lan dodolan. Teneng iku anggota PBB China Roll mbentuk Association, anggota presiden Hebei Steel Tube Trade Association. mesin Teneng sing paling efektif tabung peralatan Manufaktur kasedhiya ing donya ...
    
    WhatsApp Online Chat !